Hoe kan ik meedoen?
Draag bij aan onze onderzoeksjournalistiek
Sophie Stadhouders avatar
Geschreven door Sophie Stadhouders
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij vinden het belangrijk om leden te betrekken bij onze journalistiek. Op ons platform kun je op allerlei manieren een bijdrage leveren aan onze missie: waarheidsvinding in het publieke belang. Bijvoorbeeld door een vraag te stellen, jouw kennis of ervaring te delen, of door mee te doen aan een panel of een Pitch. De ervaring leert dat FTM-leden beschikken over een ongelooflijk breed palet aan kennis en inzicht.

Badges

Als je een bijdrage levert, krijg je als waardering voor je betrokkenheid bij FTM een zogeheten badge. De meeste badges worden automatisch toegekend, maar enkele worden door de FTM-redactie uitgedeeld. Bijvoorbeeld als je een waardevolle suggestie hebt gedaan of ons hebt geholpen. Welke badges je hebt verzameld, kun je zien onder het tabblad โ€˜badgesโ€™ op je profielpagina.

Wil je weten hoe betrokken een ander lid is, dan geeft diens profielpagina een goede indruk. Ook kun je daar zien welke bijdragen zij of hij heeft geleverd. Wil je niet dat anderen jouw badges zien, dan kun je dat op deze pagina eenvoudig met een vinkje uitschakelen.

Was dit een antwoord op uw vraag?