Wij kunnen geen optie bieden om de website zonder cookies te gebruiken zonder functionaliteit te verliezen. Bij FTM gebruiken we dan ook enkel functionele cookies, geen tracking cookies.

Op deze pagina beschrijven wij zeer gedetailleerd welke informatie we opslaan en waarom. Ook Google Analytics komt hier aan bod.

Om te voorkomen dat er ongewenste cookies worden opgeslagen, kun je een anonieme browser-sessie starten (cookies worden dan na ieder bezoek weggegooid). Of je kunt een browser-plugin gebruiken die cookies van specifieke sites weigert / automatisch verwijdert. Op deze website van de Consumentenbond vind je meer informatie.

Heeft u het antwoord gevonden?