Met onze app kun je alle FTM-artikelen lezen en luis­teren naar onze audioverhalen en podcasts ver­sie met de in­ge­bouwde audioplayer.

On­der de tab ‘Mijn FTM’ zie je de laat­ste up­dates van au­teurs en dossiers die jij volgt, samen met de gesprekken die op dit mo­ment plaatsvin­den op het plat­form. Onder de tab 'Audio' vind je al onze podcasts en voorleesartikelen.

Onze app is nog vol in ontwikkeling, dus we staan altijd open voor feedback. Stuur gerust een mail naar info@ftm.nl met opmerkingen of tips.

Heb je het antwoord gevonden?